Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Хайвер»Хайвер от чесън, хляб и орехи

Хайвер от чесън, хляб и орехи

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Хайвер от чесън, хляб и орехи1 / 2
01/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Вкусна, практична и ... казахме ли вече вкусна разядка от чесън, хляб и орехи?"

Необходими Продукти

  • чесън - 2 глави
  • хляб - 2 филии
  • орехи - 1 к.ч.
  • кисело мляко - 1 к.ч.
  • сол
  • оцет - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се почиства и се счуква със сол.Прибавят се ядките и също се счукват. Добавя се и накиснатият във вода и отцеден хляб.

Сместа се разбива много добре, като се сипва по малко олио на око и накрая се добавя киселото мляко, сол и оцет на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
57
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Без кисело мляко не става ли ?!
03.05.2022 13:47
Петър
Петър
Наистина сполучлива комбинация .
06.04.2013 12:46
1